Verzenden en tarieven

Op deze pagina vind u uitleg over de wijze waarop wij verzenden, tarieven, levertijden, en meer. Mocht de informatie die u zoekt er niet bij staan, neem dan gerust contact met ons op.

Verzenden binnen Nederland

Wij kunnen niet naar postbus addressen verzenden.

Verzendkosten

Binnen Nederland verzenden wij met DHL. De tarieven hangen af van de bestelwaarde en of het pakketpost of brievenbuspost betreft.

Soort verzending Tarief
Pakketpost €4,50
Brievenbuspost €2,25
Bestelwaarde boven €75,- Gratis verzonden

Brievenbuspost

Voor zendingen die door de brievenbus passen, geldt het brievenbuspost tarief. Bij het afrekenen kunt u zelf voor de verzendmethode Brievenbuspost kiezen als u weet dat uw zending brievenbuspost is. Let hierbij op het volgende:
  • Alle artikelen in uw zending moeten brievenbuspost zijn om voor dit tarief in aanmerking te komen.
  • De productpagina van elk artikel vermeldt als het artikel per brievenbuspost verzonden kan worden. Als dit niet vermeld staat is het geen brievenbuspost, ook al meent u zelf dat het wel door de brievenbus zou passen. Neem bij twijfel vooraf contact met ons op.
  • Het is mogelijk dat ons systeem u de optie brievenbuspost aanbiedt, terwijl dit in feite niet mogelijk is. Dit komt omdat het systeem niet altijd kan bepalen hoeveel brievenbus artikelen bij elkaar nog door de brievenbus passen. In dit geval wordt uw bestelling door ons als pakketpost verzonden.

Veelgestelde vragen over verzenden

Hieronder vind u antwoord op de meest gestelde vragen over het verzending van uw bestellingen. Mocht u vraag er niet tussen zitten, neemt u dan gerust contact met ons op.

Internationale verzending

Verzendkosten buitenland

De kosten voor het verzenden naar het buitenland verschillen erg per land. Hieronder vind u de tarieven van een aantal veel voorkomende landen. Voor overige landen is het eenvoudig om de verzendkosten te achterhalen: Leg de gewenste artikelen in uw winkelmandje, ga naar Afrekenen, vul uw adres in en u ziet de verzendopties en tarieven.

Land Pakketpost Brievenbuspost Opmerkingen
België €4,95 €3,50 Gratis verzonden bij bestelwaarde boven €75,-
Duitsland €5,95 Niet beschikbaar Gratis verzonden bij bestelwaarde boven €100,-
Overige landen Verschilt per land Niet beschikbaar Afhankelijk van land en bestelwaarde

Veelgestelde vragen over verzenden

Hieronder vind u antwoord op de meest gestelde vragen over het verzending van uw bestellingen. Mocht u vraag er niet tussen zitten, neemt u dan gerust contact met ons op.