Green * Social

We zijn trots de producten van Steinhöringer Werkstätten te kunnen toevoegen aan onze collectie. Steinhöringer Werkstätten is een Duitse organisatie waar mensen met een beperking trots en eigenwaarde ontlenen aan het maken en verkopen van hun eigen producten. Green * Social is hun lijn aan bureau accessoires.

Vakmanschap, aantrekkelijk design, en een zorgvuldige, ecologisch verantwoorde keuze van houtsoorten - dit zijn de eigenschappen van Steinhöringer Werkstätten, bij het maken van hoge kwaliteit, exclusieve bureau accessoires sinds de jaren '80. Alle producten zijn met grote zorg met de hand gemaakt door Steinhöringer;s werknemers met een beperking. Elk item is uniek, en dat is te zien. Door de jaren heen zijn de kantoorartikelen van Steinhöringer een gerespecteerd merk geworden.

De focus ligt op het ecologisch en milieuvriendelijk omgaan met resources. Ze benadrukken de verantwoorde groei van het fout dat ze gebruiken, het gebruik van natuurlijk, eco-vriendelijke materialen zoals de verpakking, die voor 80% uit gerecycled papier bestaat. Dit is al meer dan 30 jaar hun motto.

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren