Betalingsmethodes

We bieden verschillende betalingsmethodes:

Betalingsmethode Land Omschrijving
iDeal iDeal Nederland De makkelijkste en veiligste manier. Na het afronden van uw bestelling wordt u doorgeleid naar uw eigen online bankieren omgeving, en kunt u daar op de voor u vertrouwde manier betalen.
iDeal bunq Nederland bunq is de eerste mobile only bank van Nederland. Met de bunq-app kunnen uw klanten via smartphone of tablet gemakkelijk en snel online afrekenen, zonder tussenkomst van iDEAL
iDeal Bancontact België Klanten uit België kunnen van deze betaalmogelijkheid gebruik maken.
iDeal Belfius Pay Button België Online betalen met Belfius Pay Button is veilig.
iDeal ING Home'Pay België ING Home’Pay is een online betaalmethode van de ING Bank in België. U kunt via deze betaaloptie online aankopen afrekenen via de beveiligde verbinding van Home'Bank. Zodra du in uw bankier omgeving zit kan de betaling worden gevalideerd met de betaalkaart en de ING kaartlezer.
iDeal SOFORT banking Europa SOFORT Banking is een van origine Duitse betaalmethode. U komt op een universele betaalpagina van Sofort die achter de schermen met veel Europese banken gekoppeld is. Sofort wordt in verschillende Europese landen ondersteund.
iDeal Giropay Duitsland Giropay is de Duitse versie van het Nederlandse iDEAL. Giropay is gebaseerd op het bestaande Duitse systeem van online-banking.
iDeal EPS Oostenrijk EPS (Electronic Payment Standard) is een debitcard betaalmethode die gezien kan worden als een iDeal variant van Oostenrijk.
iDeal Mastercard Wereldwijd U kunt veilig betalen met creditcard. U betaalt een kleine toeslag.
iDeal Visa Wereldwijd U kunt veilig betalen met creditcard. U betaalt een kleine toeslag.
iDeal Paypal Wereldwijd Betaal makkelijk en comfortabel met uw Paypal account.
iDeal Overboeking Wereldwijd U kunt het bedrag ook overboeken. Als u deze betalingsmethode kiest, ontvangt u aan het eind de gegevens voor het overmaken van het bedrag. Let op: Afhankelijk van de bank kan het enkele dagen duren voor we het bedrag van u binnen hebben. Pas nadat het bedrag bij ons binnen is, wordt uw bestelling verzonden.

Alle prijzen worden weergegeven inclusief 21% BTW. Indien u recht heeft op vrijstellng van BTW wordt dit bij het afrekenen verrekend.