• Lorem ipsum

Wie ons een beetje volgt, weet dat we bij Scrittura Elegante altijd op zoek zijn naar bijzondere merken om onder de aandacht te brengen van het grotere publiek. Maar ja, wij zijn ook maar in ons eentje. Dus om die strategie kracht bij te zetten, zijn we begonnen ook als distributeur / groothandel op te treden voor bijzondere merken. Om zo het bereik van deze merken te vergroten.

Onze merken

Dominant Industry

 Dominant Industry is een nieuw opgericht vulpeninktbedrijf in Zuid Korea. Dominant is de belangrijkste sleutel in muziek om een lied te begeleiden. De mooie kleuren van Dominant ink componeren je kunst projecten tot de mooiste creaties.

      

Onze merken in jouw winkel?

Heb je interesse om (een van) onze merken in jouw (web)winkel te voeren? Neem dan even contact met ons op. We hebben alle benodigde informatie voor je klaar liggen.

Onze aanpak

Wij geloven in een eerlijk speelveld waarin prijs niet het onderscheidend vermogen is. Ja, wij verkopen onze distributie merken ook zelf als retailer. Maar nooit onder de adviesprijs. Wij verkopen de producten zelf om de markt te vergroten en de interesse van het publiek te wekken. Niet onder de adviesprijs verkopen is dan ook een van de weinige voorwaarden die we hanteren.

We werken hard om de markt van onze merken te bewerken in jullie voordeel. Zo nemen we deel aan penshows en beurzen om merken onder de aandacht te brengen. We werken met influencers en doen veel aan social media.

Dit alles zodat jij meer kunt verkopen.

Ontmoet ons

We nemen deel aan verschillende pen shows en beurzen. En uiteraard kunnen we je daar onze merken laten zien die we distribueren. Binnen Nederland en België is het ook mogelijk een afspraak te maken, we komen dan graag langs.

Onze retailers

piriomaniakPolenDominant Industry 
Style of ZugZwitserlandDominant Industry 
Papier & StiftDuitslandDominant Industry 
SakuraBelgiëDominant Industry 
InksInspirationSpanjeDominant Industry 
Stilo & StileItaliëDominant Industry 
K&S PapeleriaSpanjeDominant Industry 
ZeitwerkDuitslandDominant Industry 
EstilograficasSpanjeDominant Industry 
Lauli's PapeterieDuitslandDominant Industry