• Lorem ipsum

Ja, je leest het goed. Het is geen listige reclame campagne om je aandacht te trekken. We gaan er echt mee stoppen. En mocht je geïnteresseerd zijn, dan lichten we het hier graag toe. Als niet, skip dan naar de 'uitverkoop' sectie ;-)

Een paar jaar geleden hebben we met Scrittura Elegante een flinke koerswijziging gemaakt. We zijn ons toen gaan focussen op de wat minder bekende merken met als doel die bij een groter publiek onder de aandacht te brengen. Hiermee wilden we ons onderscheiden van onze concullega's.

De strategie is best goed gelukt. We zijn best een beetje trots dat we bij aardig wat opkomende merken aan de wieg van hun bekendheid in de EU stonden. Zo waren we jarenlang de enige aanbieder van Laban op het vasteland. We ontdekten Narhwal/Nahvalur en waren de eerste dealer in de EU. Ook Wearingeul brachten wij als een van de eersten. Na heel veel najagen konden we eindelijk Troublemaker toevoegen aan ons assortiment. Ook Dominant Industries inkt mogen we best onze ontdekking noemen. We hebben hard gewerkt deze merken onder de aandacht te brengen. En we zagen aan jullie reacties dat jullie ons steeds meer gingen zien als aanbieder van bijzondere merken. En daar zijn we jullie heel dankbaar voor. Misschien hebben we er stiekem toch een beetje oog voor.

Toch had onze strategie ook een keerzijde. Zodra een merk de nodige bekendheid kreeg, sprongen andere dealers ook aan boord. Kunnen we ze niet kwalijk nemen natuurlijk. Maar we blijken toch een maatje te klein om dan nog de concurrentie aan te blijven gaan op merken die een niche in een niche zijn.

Uiteindelijk heeft dat tot ons besluit geleid ermee te stoppen. Ook om tijd en energie vrij te maken voor andere dingen. Geen makkelijk besluit, maar wel een verstandig besluit denken we. We willen jullie heel erg bedanken voor jullie klandizie en steun. En ondanks dat we een webwinkel zijn, hebben we velen van jullie op penshows als Utrecht en London mogen ontmoeten. En dat voelde echt als een verrijking voor ons.

Uitverkoop

Vanaf 5 November begint onze grote uitverkoop. Alles moet weg. Dus sla nu je slag als je nog iets leuks op de site ziet. Want het komt echt niet meer terug. Niet bij ons in elk geval ;-)

Een tip: Naarmate de voorraad lager wordt zie je je gewenste pen wellicht niet met jouw favoriete nib maat. Maar misschien hebben we de juiste nib nog wel los. Losse nibs bieden we nu aan met 50% korting.

Petra, Sjoerd, en Frank