Alles voor klassieke schrijfwaren en kalligrafie!

English
Belgisch
Nederlands

Verzenden, levertijd en tarieven

Snel en voordelig verzenden

Binnen Nederland:

 • Bezorging binnen 48 uur 
 • Verzendkosten: €4,50 
 • Bij een bestelling boven de €75,- is verzenden gratis.

Wat zijn de verzendkosten?

 • Pakketpost (zendingen die niet door de brievenbus passen): De verzendkosten per zending zijn slechts €4,50. 
 • Brievenbuspost (zendingen die door de brievenbus passen): De verzendkosten per zending zijn slechts €2,25. 

Bij een bestelwaarde vanaf €75,- zijn de verzendkosten binnen Nederland zelfs geheel voor ons.

Brievenbuspost

Voor zendingen die door de brievenbus passen, geldt een tarief van €2,25 ongeacht het gewicht. Bij het afrekenen kunt u zelf voor de verzendmethode Brievenbuspost kiezen als u weet dat uw zending brievenbuspost is. Let hierbij op het volgende:

 • Alle artikelen in uw zending moeten brievenbuspost zijn om voor dit tarief in aanmerking te komen.
 • De detailspagina van elk artikel vermeldt als het artikel per brievenbuspost verzonden kan worden. Als dit niet vermeld staat is het geen brievenbuspost, ook al meent u zelf dat het wel door de brievenbus zou passen. Neem bij twijfel vooraf contact met ons op.
 • Mocht u onterecht Brievenbuspost als verzendmethode geselecteerd hebben, dan nemen wij contact met u op. We stellen u dan in de gelegenheid het verschil in verzendkosten te voldoen alvoren uw bestelling verzonden wordt.

Hoe snel kan ik mijn bestelling verwachten?

Uw bestelling wordt in de regel binnen twee dagen bij u thuis bezorgd, doch uiterlijk binnen 30 dagen. Indien u een bestelling plaatst, wordt deze dezelfde werkdag of anders de volgende werkdag door ons verwerkt en ter verzending aangeboden aan DHL Parcel. DHL Parcel levert dan het pakket de volgende werkdag bij u af. In veel gevallen zult u uw bestelling dus al de volgende dag in huis hebben.

Let op: Er wordt niet op zondag en maandag bezorgd. Bestelt u dus op vrijdag, dan wordt uw pakket in de regel op zaterdag of dinsdag afgeleverd.

Wilt u weten in welk tijdvak u de bezorger kunt verwachten? Op de site van DHL Parcel kunt u met uw postcode bekijken tot vijf dagen vooruit zien in welk tijdvenster de bezorger in uw postcode gebied is: https://www.dhlparcel.nl/nl/bezorgtijden

We doen ons uiterste best uw bestelling zo snel mogelijk bij u te bezorgen. We zijn echter wel afhankelijk van de pakketverzenders.

Kan ik de status van mijn bestelling volgen?

Zodra uw bestelling door ons verwerkt is, wordt u hiervan op de hoogte gebracht via email. U ontvangt ook van DHL een email met tracking gegevens. 

Wat als ik niet thuis ben?

Indien u niet thuis bent, kan het zijn dat het pakket bij de buren wordt afgeleverd. De overweging of het bij buren wordt afgeleverd, ligt bij de bezorger. Indien u niet thuis bent op het moment van bezorging, krijgt u hiervan een notificatie in de bus met een bezorgcode. U kunt dan met de bezorgcode op de website van DHL Parcel aangeven dat u het pakket bij een parcelshop wilt laten afleveren, bij uw buren, of een andere dag kiezen voor aflevering bij u thuis. Anders doet DHL later nog een poging het pakket bij u te bezorgen.

In de regel worden vier pogingen gedaan het pakket bij u af te leveren, waarvan twee 's avonds. Let op: voor zendingen aan bedrijven en naar het buitenland gelden slechts twee bezorgpogingen. Lukt ook de vierde poging niet, dan wordt het naar ons teruggestuurd. Let op, aan dat laatste zijn voor ons kosten verbonden die we aan u zullen doorberekenen, mocht u de bestelling dan alsnog geleverd willen krijgen.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

U kunt uw bestelling ook afhalen. Hiervoor kiest 'afhalen' als verzendmethode tijdens het afronden van uw bestelling. Voor het afhalen moet u wel een afspraak maken. Dat kan via telefoon of mail.

Wat als er iets mis gaat met mijn bestelling?

Mocht uw bestelling na een redelijke termijn nog niet afgeleverd zijn, of er gaat iets anders mis, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen het probleem dan onderzoeken en u zo snel mogelijk berichten. Houdt u alstublieft rekening met een periode van maximaal 30 dagen, aangezien wij vaak de pakketberzorger moeten vragen een onderzoek in te stellen waar de nodige tijd overheen gaat.

 

Verzenden naar het buitenland

 • Verzending naar Belgie: €4,95
 • Verzending naar Duitsland: €6,95
 • Verzending naar Luxemburg: €8,50
 • Verzending naar overige landen West-Europa: €12,50

Voor andere landen neemt u alstublieft contact met ons op.

Ook bij verzending naar het buitenland kunt u de status van uw bestelling volgen. Houdt u er rekening mee dat voor leveringen naar het buitenland slechts twee bezorgpogingen gelden.

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk